W&M Drive-in show, de Drive-in show voor Friesland, Verhuur van licht, geluid en DJ sets in Friesland.
De W&M Drive-in show is uitermate geschikt voor discoavonden, schoolfeesten, tentfeesten, bruiloften, kleine kroegen, voetbalfeesten en themafeesten!

Door de ervaring die we in de loop van de jaren hebben opgedaan kunnen we inspelen op de verzoeken van de klant. Zo kunnen we voor een jong of oud publiek te draaien, ook een thema avond zoals “foute avond”,”80’s & 90’s only”, “apres-ski feest” of “Hollandse avond” is geen probleem. Ons streven is om onze show continue te verbeteren door regelmatig nieuwe apparatuur aan te schaffen. Met als gevolg betere kwaliteit en meer mogelijkheden.
Wij kunnen ondersteuning leveren in zowel licht als geluid:

  • met of zonder Light Jockey(LJ), DJ of
  • geluidstechnicus;
  • van een kleine kroeg tot een grote feesttent;
  • voor een band, zanger (bv PA), artiest of een andere samenstelling.

Wij werken hoofdzakelijk in de provincie Friesland, maar hebben er geen moeite mee om in andere delen van Nederland een drive-in show te geven. Ook is het mogelijk om de door ons gebruikte apparatuur te huren. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld: PA, versterkers, cd/spelers, dj mengtafels, dj meubels, licht sets (draadloze)microfoons etc.

Hiervoor hebben wij een aparte verhuur pagina opgezet waar de apparatuur terug te vinden is. Heeft u vragen? Wilt u de W&M drive-in show boeken of apparatuur huren? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.